Британският актьор Джереми Бълок, който играе Боба Фет, най-опасния ловец на

...
Британският актьор Джереми Бълок, който играе Боба Фет, най-опасния ловец на
Коментари Харесай

Почина актьорът зад шлема на Боба Фет в „Междузвездни войни“

Британският артист Джереми Бълок, който играе Боба Фет, най-опасния ловджия на глави в два филма  от истинската трилогия  " Междузвездни войни ", е умрял на 75-годишна възраст. Той е умрял в четвъртък в лондонска болница " след затруднения, породени от Паркинсон ", оповестява „ Варайъти ”, базирайки се на неговият уеб страница.

" Джереми имаше дълъг и благополучен живот като артист и беше най-известен с функциите си във филмите " Лятна почивка ", " Междузвездни войни " и три кино лентата за Джеймс Бонд “ написа в известието.

Бълок се появява в няколко типичен телевизионни поредици  през 70-те и 80-те, в това число " Доктор Кой " и " Робин от Шерууд. Но той е най-известен с ролята на обичания на почитателите Боба Фет в " Империята отвръща на удара " и " Завръщането на джедаите ".

" С незабравимото си осъществяване в ролята на прословутия ловджия на глави, той плени публиката, още с първата си появя на екрана ", разгласи формалният акаунт на галактическата сага в Туитър.  

Колегите от " Междузвездни войни " му отдават респект в обществените медии: „ Джереми Бълок беше най-типичният британски благородник - написа Марк Хамил в Туитър. - Прекрасен артист, приятна компания и толкоз благ с всички, които имаха шанса да се срещнат или да работят с него. Ще ми липсва надълбоко и съм толкоз признателен, че го познавам. "

Били Дий Уилямс, който играеше Ландо Калрисиян добава: " Днес загубихме най-хубавия ловджия на глави в галактиката... Почивай в мир, Джеръми Бълок ".

Въпреки че Боба Фет е относително дребен воин във филмите, той стана фаворит на почитателите и сега се играе от новозеландския артист Темуера Морисън в известния ефирен сериал " Мандалориан ".

Даниел Логан, който играе Боба Фет в " Междузвездни войни II: Атака на клонингите ", призна, че се е разплакал, когато научил за гибелта на Бълок: „ Никога няма да не помни всичко, на което ме научи! ", написа той и разгласява в Инстаграм обща снимка .

През 2018 година Бълок написа благодарствено писмо до почитателите и разгласи, че здравословното му състояние не му позволява да посещава сбирки на фенове и е заставен да смъкна вечно шлема на Фет.  „ През 1979 година бях свикан на снимачната площадка за ролята на Боба Фет в „ Империята отвръща на удара “ и този ден той промени цялата посока на живота ми по прелестен метод - сподели той в уебсайта си. -  Благодаря на всички ви и ще ми липсвате “.

" Нека силата да е с теб постоянно. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР